De ce iubim goblenul?

Îmi privesc chipul și îmi cântăresc sănătatea. Amanadoua poartă semnele grijilor, ale ambițiilor și remușcărilor care contorsioneaza fizionomia fiecăruia dintre noi. Iată de ce ar trebui să iubim artă. Ea procura acelora care vor să-și echilibreze viață, calmul, împlinirea morală și chiar sănătatea.

(Jean Baptiste Camille Corot)

Goblenul este în primul rând o formă de artă. O îndeletnicire accesibilă, mult îndrăgită de cei care au o cât de mică îndemânare în coaserea cu acul. O formă de relaxare. O terapie.

Într-o lume agitată și stresată, în care apar la nesfârșit lucruri ce trebuiesc rezolvate, goblenul este o alternativă plăcută pentru cei care vor să petreacă un moment „cu ei înșiși”, departe de grijile cotidiene. Timpul „furat” pentru coaserea unui goblen este în primul rând un timp pentru suflet. Puține lucruri se compară cu bucuria de a crea, cu satisfacția de a vedea ceva minunat, o opera de artă, ieșind de pe mâinile tale.

Am pornit acest site din dorința de a face cunoscută „pictură cu acul”. Motorul care ne animă pe toți cei din echipa Top Goblen în activitatea pe care o facem este pasiunea pentru goblen și artă în general, pe care dorim să o împărtășim tot mai mult cu cei din jurul nostru. Iubim goblenul pentru modul în care ne atinge sufletul. Iubim goblenul pentru că este o artă simplă, plăcută și frumoasă!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.